Foto:

Bankkantoor Rabobank aan Terborgseweg verhuist naar Rabobank adviescentrum aan Ambachtstraat

  Nieuwsflits

Doetinchem - Met ingang van 1 september verhuist Rabobank Graafschap haar dienstverlening van het bankkantoor aan de Terborgseweg 25 naar het adviescentrum aan de Ambachtstraat 4. 

Op dit moment heeft de bank nog twee locaties in Doetinchem. De geldautomaat en de sealbagautomaat blijven vooralsnog in gebruik aan de Terborgseweg. 

Laura Heermans, manager Particulieren licht het besluit toe. “Wij hebben op dit moment twee locaties in Doetinchem. Je kunt je voorstellen dat steeds minder mensen een kantoor bezoeken, want de mate waarin klanten, particulier en zakelijk, hun bankzaken online regelen neemt heel snel toe. Niet gek als je weet dat klanten de meeste zaken kunnen regelen via de Rabo Bankieren App en het gebruik van contant geld afneemt. Daarom verplaatsen we al onze dienstverlening, met uitzondering van de geld- en sealbagautomaat, naar de Ambachtstraat 4. We blijven dus dichtbij voor advies en persoonlijk contact.”

Bankzaken thuis geregeld

Ook zet de Rabobank zet mobiele adviseurs in. Zij helpen mensen thuis – zodra de coronamaatregelen dit weer toelaten - of op andere plekken bij het regelen van hun bankzaken. Voor hypotheekadvies is het mogelijk om een afspraak thuis of op kantoor te plannen óf om vanuit thuis via een videoverbinding een adviesgesprek te hebben met een van de adviseurs. Zakelijke klanten zijn al van Rabobank gewend dat de adviseur voor afspraken het bedrijf bezoekt.

Geldmaat nieuwe beheerder automaten

Een andere reden voor de verplaatsing van de dienstverlening is dat de geldautomaten van de Rabobank en die van de andere banken dit jaar plaatsmaken voor geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. Voor meer informatie zie 

www.geldmaat.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden