Jeugdspelers van De Graafschap reizen ook komend seizoen met Arriva naar school en trainingen.
Jeugdspelers van De Graafschap reizen ook komend seizoen met Arriva naar school en trainingen. (Foto: )

De Graafschap houdt band met Arriva

  Nieuwsflits

De Graafschap en Arriva gaan ook in het seizoen 2020-2021 met elkaar door. Sinds het seizoen 2013-2014 is Arriva als sponsor verbonden aan de voetbalclub en verzorgt zij naast het vervoer van de jeugdspelers ook de pendeldienst van en naar De Vijverberg.

DOETINCHEM - De spelers van De Graafschap Jeugdopleiding kunnen gebruik maken van de bussen en treinen van Arriva als ze naar de trainingen gaan. Een groot aantal van de jeugdspelers woont buiten Doetinchem en reist dagelijks van/naar school en de trainingen. In totaal gaat het om bijna honderd spelers die gebruik maken van de door Arriva aangeboden reismogelijkheden.

"De samenwerking met Arriva bevalt al jaren uitstekend", legt Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, uit. "De pendeldienst van Arriva draagt op positieve wijze bij aan de bereikbaarheid van De Vijverberg. Het is geweldig dat zij met ons meedenken om zo veel mogelijk supporters met het openbaar vervoer te laten komen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jeugdspelers goede reisfaciliteiten hebben."

Meer berichten