De officiële samenwerking werd geopend door het kapot slaan van een piñata. Foto: PR
De officiële samenwerking werd geopend door het kapot slaan van een piñata. Foto: PR PR

Start samenwerking met Elver en De Onderwijsspecialisten

Onderwijs

Nieuw-Wehl - Feest was het vrijdag bij locatie De Opmaat in Nieuw-Wehl. De samenwerking met De Onderwijsspecialisten werd gevierd door een officiële openingsdag.

Een samenwerking tussen de scholen De Rabot (SO) en De Ziep (VSO), onderdeel van De Onderwijsspecialisten en De Opmaat onderdeel van Elver. Opgezet om zorg en onderwijs te bieden in een veilige omgeving aan kinderen tot 18 jaar.
Eerder in juli tekenden Elver en De Onderwijsspecialisten een samenwerkingscontract. Daarmee maakt De Opmaat officieel onderdeel uit van De Onderwijsspecialisten. Vrijdag konden alle aanwezigen kennis maken met De Opmaat, genaamd Onderwijs-Zorggroepen & Kinderdagcentrum De Opmaat in Nieuw-Wehl.
De middag startte om 13.00 uur met een dansworkshop van Dansstudio Vieberink voor alle kinderen. Om 14.30 uur openden Arnold Roelofs (waarnemend bestuurder van Elver) en Corine van Helvoirt (directeur onderwijs bij De Onderwijsspecialisten) de middag voor genodigden. Na het welkomstwoord werd de samenwerking officieel geopend door het kapot slaan van een piñata.
Vanuit de gedachte dat ieder kind recht heeft op onderwijs, hebben De Opmaat, De Rabot en De Ziep het initiatief genomen om een passend aanbod te creëren voor EMB/EVB+ leerlingen van 8 tot 18 jaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier