Sil, Wouter en Isabelle (groep 6a), Marloes Eskes , juf Ellen en Anneke Berendsen (namens de ouders en Henk en Philip Vrijwilligers Mini Manna.
Sil, Wouter en Isabelle (groep 6a), Marloes Eskes , juf Ellen en Anneke Berendsen (namens de ouders en Henk en Philip Vrijwilligers Mini Manna. foto Roel Kleinpenning

Het Timpaan zet Mini Manna in het zonnetje

Onderwijs

WEHL - Basisschool het Timpaan in Wehl is de afgelopen weken bezig geweest om een kerstviering te organiseren. In verband met de huidige coronamaatregelen moesten zij door een aantal activiteiten een streep zetten, maar een actie die wel door kon gaan is een samenwerking met de stichting Mini Manna uit Doetinchem. 

Zij zijn een sociale hulpwinkel en helpen mensen die niet genoeg bestedingsruimte hebben om van rond te komen. De leerlingen hebben de afgelopen twee weken spulletjes ingezameld, zoals koekjes, chips, spelletjes en speelgoed. Ook maakten leerlingen een kerstwens. Vrijdag is een flink aantal dozen overhandigd aan de vrijwilligers van Mini Manna. Hiervan worden kerstpakketten gemaakt en alle spullen die door de leerlingen zijn ingezameld, worden verdeeld over de pakketten en zodoende worden er vele gezinnen extra in het zonnetje gezet deze kerst. Op de foto: Sil, Wouter en Isabelle (groep 6a), Marloes Eskes, juf Ellen en Anneke Berendsen (namens de ouders) en Henk en Philip van Mini Manna.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier