Het schoolgebouw. Foto: PR
Het schoolgebouw. Foto: PR PR

Peuterspeelgroep De Huet opent haar deuren na open dagen

Onderwijs

DOETINCHEM - Op maandag 7 maart opent er een nieuwe peuterspeelgroep in de wijk.
Vanaf dat moment opent peuterspeelgroep De Huet haar deuren aan de Wolborgenmate 2.
Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag spelenderwijs de wereld ontdekken.

Joanne Lam, directeur van basisschool De Huet vertelt: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. Dat vinden we niet alleen voor de kinderen die vanaf hun 4e jaar bij ons op school komen, maar zeker ook voor jongere kinderen.
Op onze school zijn we al heel wat jaren bezig om een rijke leeromgeving in te richten. Naast onze aandacht voor vakken als rekenen, taal en lezen, is er op onze school ook ruimte voor nieuwsgierig onderzoeken en samen werken. Ook in onze peuterspeelgroep zijn deze waarden erg belangrijk.”
OBS De Huet heeft een prachtig groen schoolplein waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen met elkaar. Ook is er een gezellige kindvriendelijke ruimte ingericht, waar Maaike Metselaar, pedagogisch medewerkster van Spelenderwijs, de peuters vanaf 7 maart warm welkom heet.
“Maar voor het zover is”, vertelt Joanne Lam, “willen we natuurlijk graag aan alle ouders ons gebouw laten zien. Daarom hebben we vieropen dagen georganiseerd, met leuke activiteiten voor peuters. Op dinsdag 15 februari en maandag 21 februari zijn ouders en peuters welkom tussen 9 en 12 uur, op vrijdag 18 februari en woensdag 23 februari zijn ouders en peuters van harte welkom tussen 14 en 17 uur.” Ouders kunnen zich aanmelden voor deze open dagen op psgdehuet@spelenderwijs.org.

Joanne Lam sluit af: “Ik ben trots op onze school, op ons team en onze kinderen. Op onze school kijken we goed naar kinderen, we kijken naar wat ze nodig hebben en proberen hen op die manier het beste uit zichzelf te laten halen. Dat doen we steeds in goed overleg met ouders en we zien dat zowel ouders als kinderen dat waarderen. Die mooie samenwerking tussen ouders, kinderen en het team op De Huet, dat zou ik voor elk kind vanaf 2 jaar wensen!”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier