Afbeelding
Henk van Raaij

Studenten Graafschap College presenteren project bij CIVON

Onderwijs

ULFT - Donderdag 23 juni heeft de presentatie dag van de tweede en derde jaars projecten van Smart Industry en middenkader engineering plaats gevonden. 

In de middag was er een speciaal tijdsslot voor bedrijven en in de avond zijn ouders, vrienden en familie uitgenodigd. Voor het eerst is het opgezet als een techniekfestival. De tweede en derde jaars studenten, studenten van mechantronica, werktuigbouwkunde, product engineering, smart industry en studenten van de Anton Tijdink waren aanwezig. Er hing een festival sfeer compleet gemaakt met foodtruck voor de studenten.
Bezoekers konden rondlopen en studenten hebben de projecten gepresenteerd waar ze de afgelopen 20 weken mee bezig zijn geweest.
Studenten smart industry hebben een digital twin (fabriek digitaal gemaakt) project opgeleverd. Studenten werktuigbouwkunde en product engineering hebben onder eigen regie een project ontworpen en gemaakt, zoals een gemotoriseerde kruiwagen, voetbaltafel en verschillende heftafels.
Mechatronica studenten hebben gebattled met zelf ontworpen vechtrobots in de arena waar ook studneten van de Anton Tijdink aan mee hebben gedaan. Kortom: een dag waar veel toekomstige techneuten hun projecten met trots hebben gepresenteerd.

Presentatie van projecten. Foto: Henk van Raaij
Elektronische kruiwagen. Foto: Henk van Raaij
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier