IKC het Noorderlicht. Foto: PR
IKC het Noorderlicht. Foto: PR PR

Open dag Kindcentrum het Noorderlicht

Onderwijs

DOETINCHEM - Op zaterdag 17 september opent Kindcentrum het Noorderlicht de deuren van 10.00 tot 12.00 uur om het Kindcentrum te laten zien.

Met de start van een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar gaat voor Kindcentrum het Noorderlicht een langgekoesterde wens in vervulling. “Want naast een eigen peuterspeelgroep, een peuter-kleuter klas en een BSO in school, gaan wij samen op weg naar een integraal kindcentrum”, aldus een woordvoerder.
“In het kindcentrum bieden wij elk kind een rijke speel-leeromgeving en werken we als één team samen aan één plan voor 0- tot 12-jarigen. Wij maken gebruik van elkaars kwaliteiten en leren van elkaar. Dat voelt veilig en vertrouwd voor elk kind en voor u als ouder.”
Belangstellenden zijn uitgenodigd op de open dag om de sfeer te proeven en met eigen ogen te zien waarom de medewerkers trots zijn op het Kindcentrum, geleden aan de Bezelhorstweg 117 in Doetinchem.
Er zijn tal van leuke activiteiten voor de kinderen. Zoals een springkussen, ijsco kar, je eigen tas versieren en nog veel meer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier