Informatiebijeenkomst.
Informatiebijeenkomst. PR

Veel belangstelling voor Open Bedrijvendag Doetinchem informatiebijeenkomst

do 4 nov 2021, 09:14 Partnerbijdrage

DOETINCHEM - Afgelopen dinsdag 26 oktober was de mediazaal in het Hanzepand in Doetinchem het toneel voor de informatiebijeenkomst over de Open Bedrijvendag Doetinchem. Onder belangstelling van 40 ondernemers heeft de organisatie geïnteresseerde en deelnemende bedrijven bijgepraat over de opzet van de Open Bedrijvendag Doetinchem. 

Naast een ‘meet & greet’ met andere deelnemers, zijn er diverse praktische zaken toegelicht. Ankie Spekkink, medewerker Vergunningverlening van gemeente Doetinchem, verschafte de ondernemers, via een live interview, nuttige tips en aanvullende informatie over het onderwerp vergunning. Het organisatieteam presenteerde de logistieke en facilitaire onderdelen, de promotiemiddelen en de communicatietoolkit waar deelnemende bedrijven ter ondersteuning op kunnen rekenen. Er zijn onderling ideeën en nuttige tips uitgewisseld ter voorbereiding van de Open Bedrijvendag voor de deelnemende bedrijven in Gaanderen, Doetinchem en Wehl.

De Open Bedrijvendag Doetinchem wordt in 2022 gemeente breed georganiseerd. Alle bedrijven in de gemeente Doetinchem kunnen deelnemen. De Open Bedrijvendag Doetinchem vindt op 25 maart plaats in Gaanderen en op 26 maart 2022 in Doetinchem en Wehl.

De bedrijven die zich al hebben ingeschreven voor een uniek kijkje achter hun bedrijfsmuren zijn: Bakker Wiltink, Bosch Scharnieren, Buha BV, DAGO Autogroep, De Groenmakers Sport en Groen, De Verbinders, DTE Industrial Watercoolers & Heating, Ebbers Metalworks, EVO Energie, Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen, Innovatiecentrum De StecK, JPR Advocaten, KIM Apparatenbouw, KroeseWevers Accountants & Adviseurs, Paashuis Bedrijfswagens, Rensa Family Company, Royal Pas Reform, Seesing Flex, Senefelder Misset Doetinchem, Siebelink Autoschade, Slagman Groep, Sligro B.V., Timmerfabriek Bolder, Varex Imaging Nederland BV, VAST., Visser & Visser. De groep deelnemers groeit dagelijks. Voor het actuele overzicht van deelnemende bedrijven zie: www.openbedrijvendagdoetinchem.nl/deelnemende-bedrijven

De initiatiefnemers, IG&D Bedrijvig Doetinchem en de zes parkmanagementorganisaties hebben met de organisatie van het evenement het doel voor ogen: vergroten van de bekendheid en zichtbaarheid van de bedrijven, de regio kennis laten maken met de mooie innovatieve processen en ambachten die achter de bedrijfsmuren plaatsvinden en het werven van studenten en arbeidskrachten voor bedrijven in gemeente Doetinchem.

Bedrijven in Gaanderen, Wehl en Doetinchem kunnen zich voor deelname aan de Open Bedrijvendag Doetinchem tot uiterlijk 15 januari 2022 inschrijven via www.openbedrijvendagdoetinchem.nl/inschrijven.

Voor vragen over de Open Bedrijvendag Doetinchem kunt u contact opnemen via: secretariaat@openbedrijvendagdoetinchem.nl..

Blijf actueel op de hoogte en volg ‘Open Bedrijvendag Doetinchem’ op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

www.openbedrijvendagdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier