Afbeelding
Foto: PR

De beste Apple Watch bandjes voor warmere dagen

Partnerbijdrage

Kun je je geen leven meer zonder je Apple Watch voorstellen? Zorg er dan voor dat je verschillende apple watch 8 bandjes in huis hebt. Zo heb je altijd een bandje die past bij jouw outfit en plannen. En draag je op een warme dag het liefst een bandje die ademend is én gezien mag worden. Wij zetten de beste Apple Watch bandjes voor warmere dagen op een rijtje.

Sportband

De Apple Watch Sportband is gemaakt van rubber en heeft als voordeel dat hij enorm soepel is. Je kunt hierdoor vrij bewegen. Dit is niet alleen fijn tijdens het sporten, maar ook als je op een warme dag liever geen knellende Smart Watch wilt dragen. Dankzij de gesp maak je het bandje snel en eenvoudig op maat. Ideaal als je polsen wat meer vocht vasthouden tijdens een hittegolf. Uiteraard koop je dit bandje bij 123watches.nl in verschillende hippe kleuren.

Gevlochten Bandje

Het Apple Watch Gevlochten Bandje past perfect bij een bohemian chic look. Match dit bandje met een jurkje, bikini of met een luchtige blouse. Het gevlochten bandje is rekbaar en heeft geen sluiting. Het bandje zit hierdoor super comfortabel. Je kunt je Smart Watch bovendien makkelijk even af doen als je gaat zonnen. Uiteraard koop je ook dit bandje in verschillende zomerse kleuren. Ga bijvoorbeeld voor de hippe kleur sunset.

Nylon Bandje

Een Apple Watch Nylon Bandje heeft als voordeel dat hij zacht en ademend is. Je krijgt het hierdoor niet snel te warm met je Smart Watch om. Je hebt bovendien voldoende bewegingsvrijheid en kunt het bandje makkelijk verstellen. Koop dit bandje in verschillende kleuren en printjes zodat je altijd een eyecatcher voor om je pols in huis hebt. Het enige nadeel? Dat is dat een nylon bandje iets minder snel opdroogt. Als je komende zomer veel wilt gaan zwemmen met je Smart Watch om, is dit bandje dus misschien een iets minder goede keuze.

Scrunchie Band

Ben je op zoek naar een bandje dat een hippe uitstraling heeft? Ga dan voor een Apple Watch Scrunchie Band. Dit bandje ziet er uit als een scrunchie elastiekje en zit heerlijk om je pols. Zo is het materiaal soepel en licht. Je koopt dit bandje in allerlei leuke kleuren en printjes. Ga bijvoorbeeld voor een panter- of bloemenprintje. Hiermee steel je de show op elk festival én kun je je Smart Watch makkelijk combineren met je overige sieraden.

Dit artikel wordt u aangeboden door 123 Watches. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier