Maarten op de Weegh. Foto: Dutchfoto Lawrence Mooij
Maarten op de Weegh. Foto: Dutchfoto Lawrence Mooij Dutchfoto Lawrence Mooij

PvdA Doetinchem vernieuwt met Maarten op de Weegh als lijsttrekker

Politiek

DOETINCHEM - Voor de komende verkiezingen zal Maarten op de Weegh de lijsttrekker zijn voor de PvdA in Doetinchem. Aldus is unaniem besloten in de Algemene ledenvergadering van 14 december. 

Hij is geen onbekende in Doetinchem. Na het vertrek van Steven Kroon in juli van dit jaar, was hij al fractievoorzitter in de gemeenteraad namens de PvdA.
Daarnaast is hij één van de organisatoren van Het Grootste Kerstdiner voor ruim 700 minima in Doetinchem, is hij bestuurslid voor de Voedselbank en initiator van de landelijke armbandjes actie #ikdoewelmee.

Verjongde lijst
Met niet alleen vernieuwende ideeën, maar dus ook met een vernieuwde en verjongde lijst wil de PvdA in maart na acht jaar de grootste partij worden. “Na jaren van beknibbelen op het sociale en investeren in bureaucratie moet het anders. Dat is wat Doetinchem nodig heeft. Dit vraagt vernieuwende ideeën, passie, doortastendheid en wat Achterhoekse boerenslimheid. Met dit ijzersterke team, gaan we dat zeker kunnen brengen,” aldus Maarten op de Weegh.
De lijst bestaat verder uit een aantal bekende namen. Namelijk nummer 2 José Teunissen (eerder actief voor de PvdA in Brockhorst) en nummer 3 Govert Jan Pontier (al acht jaar raadslid in Doetinchem voor de PvdA). Gevolgd door Natasja Veldhuis, Alex Stel en Suleyman Dinc, wie ook zorgen voor de nodige vernieuwing op de lijst.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier