Van links naar rechts: Maarten Verkerk, Henk Bulten, Ellen Willems, Dick Ebbers (lijsttrekker Bronckhorst) en Niels Willems.
Van links naar rechts: Maarten Verkerk, Henk Bulten, Ellen Willems, Dick Ebbers (lijsttrekker Bronckhorst) en Niels Willems. PR

Eerste Kamerlid van ChristenUnie in Doetinchem

Politiek

DOETINCHEM - Maarten Verkerk is Eerste Kamerlid voor de ChristenUnie en deed afgelopen zaterdag Doetinchem aan om de lokale ChristenUnie-SGP van zowel Doetinchem als Bronckhorst een duwtje in de rug te geven.

Voor de ChristenUnie-SGP staan ‘zorgen voor elkaar’ en ‘zorgen voor de schepping’ centraal in de verkiezingen.
Ellen Willems van Stadsboerin Doetinchem en Niels Willems van Brekr leveren daar elk hun eigen aandeel in. Maarten Verkerk was daarom uitgenodigd om met hen en hun initiatieven kennis te maken. Hij was erg onder de indruk van de maatschappelijke betrokkenheid van Ellen en de mooi opgezette moestuinen met daarbij de winkel en ontmoetingsruimte. Ook Brekr liet zich zien en vertelde aan Maarten hoe hun elektrische brommers tot stand zijn gekomen.

Voor de ChristenUnie-SGP was het belangrijk om aan Maarten te laten zien welke bedrijvigheid er op de Kruisberg is en hoe er maatschappelijk betrokken en duurzaam ondernomen wordt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant