Taart voor Wilma. Foto: PR
Taart voor Wilma. Foto: PR PR

Rode taart voor Wilma Hagelstein

Politiek

DOETINCHEM - Wilma Hagelstein is in het zonnetje gezet met een rode taart. 

Wilma is een werknemer bij Vesta Nederland. Vesta Nederland heeft al diverse malen transport naar Oekraïne verzorgt. Volledig volgeladen vrachtwagens zijn al heen en weer gereden en ook Wilma heeft laatst een ‘ritje’ van ruim 2000 kilometer gereden. Gewoon, omdat ze vond dat dat ze dat moest doen.

Wilma, een moeder van bijzondere kinderen, mantelzorger en vrijwilliger; maar ook hardwerkende vrouw die doorpakt als dat nodig is. Tijdens het vele inpakken en laden van de vrachtwagens was Wilma een sturende kracht voor alle mensen die hielpen sjouwen, spullen kwamen brengen en hun handen uit de mouwen wilden steken. Wilma gaf wel aan wat nodig was, waar dat nodig was en wat iedereen kon doen.
Wilma is een vrouw met een enorm groot hart en pakt door als het lastig wordt. Haar inzet en harde werken heeft de PvdA Doetinchem gezien en middels deze taart willen zij haar daar enorm voor bedanken.
Ken je zelf iemand die wat jou betreft een Rode Taart van Bakkerij Kaspers verdient, neem dan contact op met de PvdA Doetinchem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier