Foto:

Kennismaken met Koreaanse karate en zelfverdediging bij De Guzman Martial Art

  Sport

Doetinchem - De Guzman Martial Art is gespecialiseerd in zelfverdedigingslessen. De Doetinchemmers geven les in Tang Soo Do. “We bestaan al sinds 2005, en hebben sindsdien tal van kinderen, jongeren en volwassenen zelfverdediging en weerbaarheid geleerd.Tang Soo Do is een Koreaanse vorm van karate en zelfverdediging. Door de trainingen verbeter je niet alleen je conditie, maar wordt je ook mentaal sterker en weerbaarder. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en internationaal erkende instructeurs, en zijn geschikt voor jong en oud.”

Vanaf 4 jaar worden lessen gegeven in kleine groepen, elke dinsdagavond, bij sport- en preventiecentrum Xtra-S aan de Doetinchemseweg 67a in Doetinchem : kinderen van 5 tot 13 jaar van 17.00 tot 18.00 uur, junioren tot 18 jaar van 18.00 tot 19.00 uur en volwassenen van 19.00 tot 20.30 uur. 

Na de herfstvakantie starten in Doetinchem ook lessen voor kleuters van 4 en 5 jaar. Doel van deze speciale kleuterlessen is spelenderwijs leren, weerbaar worden, en het ontwikkelen van de grove motoriek en balans. Plezier maken met elkaar hoort ook bij de les.
Wie een gratis proefles wil meedoen, kan zich melden via dgma.nl.

Meer info op xtra-s.nlhttps://dgma.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden