Logo doetinchemsvizier.nl


Foto: PR

Doetinchem in beweging tijdens de Nationale Sportweek

  Sport

doetinchem - Zaterdag 9 september stond de binnenstad van Doetinchem in het teken van sport en bewegen. Deze dag werd georganiseerd als aftrap van de Nationale Sportweek, die deze week plaatsvindt tot en met 17 september.
Ondanks het slechte weer was het gezellig druk in de binnenstad. Bijna 40 sportaanbieders hebben zich deze dag verzameld in de binnenstad om de bezoekers kennis te laten maken met het diverse sportaanbod dat de gemeente rijk is. Iedereen kon deelnemen aan het sportaanbod en kinderen konden met een activiteitenkaart langs de verenigingen, om deze uiteindelijk in te ruilen voor een goodiebag. Dit bleek weer een groot succes! Er werd fanatiek gesport en bewogen door jong en oud.
Naast het diverse sportaanbod hebben een aantal vereniging veel aandacht besteed aan hun optreden op het podium. Dansoptredens en demonstraties van diverse sportscholen wisten het publiek te vermaken op het Simonsplein.
Tevens is het 5-jarig bestaan van Sportservice Doetinchem gevierd. In het kader van 'wie jarig is trakteert' hebben alle verenigingen een gezond cadeau aanboden gekregen. Dit cadeau moet hen helpen in de ontwikkeling naar een gezonde leefstijl. Hierbij is het van belang dat er naast aandacht voor sport en bewegen, ook aandacht is voor gezond eten en drinken. Dit pakket is een inspiratie voor een gezonde kantine of een gezond toernooi/kamp.
Deze week worden er nog meer activiteiten georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek. Kijk voor het complete aanbod op www.doetinchemsport.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox