Logo doetinchemsvizier.nl


Volleybal.
Volleybal. (Foto: Pixabay)

Publiek welkom bij Doetinchemse Sportverkiezing

  Sport

DOETINCHEM - Op 29 januari vindt de eerste Doetinchemse Sportverkiezing plaats in Schouwburg Amphion. De genomineerden zijn bekend en er wordt op dit moment druk gestemd. 
In acht categorieën zijn drie sporters en initiatieven genomineerd voor de Doetinchemse Sportverkiezing 2018. Het is nu aan de verenigingen en het onderwijs om samen met de vakjury te bepalen wie er met de titel vandoor gaan. 
Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan het programma voor deze avond, dat gepresenteerd wordt door Alex Nelissen en burgemeester Marc Boumans. Zowel lokale sportaanbieders als professionals verzorgen een daverende show tijdens de feestelijke avond in Schouwburg Amphion. Een leuke avond uit, waar zowel breedtesport als topsport samenkomen.
Meer informatie over de genomineerden en de Doetinchemse Sportverkiezing is te vinden op www.doetinchemsport.nl
Wilt u er ook bij zijn? 
Alle genomineerden, verenigingen, onderwijsinstellingen en relaties hebben een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij de Doetinchemse Sportverkiezing op 29 januari in het Amphion. Er zijn ook plekken beschikbaar voor overige belangstellenden. Wilt u deze avond ook graag bijwonen? Stuur dan een e-mail naar sportverkiezing@doetinchem.nl. 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox