Nieuwe outfit turners Ypsilon. (foto: Hans Migchelbrink)
Nieuwe outfit turners Ypsilon. (foto: Hans Migchelbrink) (Foto: Hans Migchelbrink)

Goede turnprestaties Ypsilon jongens

  Sport

Doetinchem - De jongensselectie turnen van Gymnastiekvereniging Ypsilon uit Doetinchem kwam uitstekend voor de dag op de Districtskampioenschappen Oost-Nederland.

Zaterdag 27 januari werden in de eigen SaZa Topsporthal in Doetinchem goede prestaties geleverd met podiumplekken voor Niels Schuurman (1ste bij Instap niveau 16), Dirk Lueb (2de bij Instap niveau 17), Thomas Schuurman (1ste bij Pupil niveau 15) en Jasper Wichers (3de bij Jeugd niveau 9). Het overgrote deel van de Doetinchemse selectie wist de landelijke finales te halen.

Turnjacks

De gloednieuwe turnjacks, gesponsord door Remko ten Brinke met zijn bedrijf Pluk (strategie en marketingcommunicatie), maakten dat ook de uitstraling van de jongens top was. Remko ten Brinke over zijn bijdrage: “Ondernemer ben je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de samenleving. En ik verbind me graag aan zo’n enthousiaste en gedreven groep jonge turners door ze te voorzien van presentatiejacks”. De volgende rondes van de landelijke finales zijn in maart in Zierikzee en Winterswijk.

Heeft u ook een persbericht voor deze krant? U kunt dit uploaden via onze website. Klik op Schrijf Mee als u een nieuwtje heeft of een leuke foto. Klik op Agendabericht plaatsen als u een activiteit wilt aankondigen.

doetinchemsvizier.nl

Meer berichten