Wedstrijdbeeld.
Wedstrijdbeeld. Toon Hendriks

Squash Plus wint eerste thuiswedstrijd met mooie wedstrijden

vr 29 okt 2021, 14:29 Sport

DOETINCHEM - Woensdag was de eerste thuiswedstrijd in de eredivisie voor adFox Squash Plus uit Doetinchem. De tegenstander kwam uit Almere. 

Suzanne Peters begon in de eerste wedstrijd tegen Carlijn de Zwijger. De eerste game was spannend en werd door Suzanne met 12-10 gewonnen. Ze was niet heel tevreden met haar eigen spel, maar herpakt zichzelf goed in de tweede set en wist uiteindelijk vrij eenvoudig met 3-0 te winnen. 

De twee wedstrijd was meteen de mooiste van de avond. Sofia Mateos (overgevlogen uit Barcelona) maakte haar debuut in de Nederlandse Eredivisie. Zij mocht het opnemen tegen Sanne Veldkamp. Veldkamp kwam in gelijk opgaande sets met 2-1 voor. In de vierde set veranderde Sofia haar tactiek en kwam ze beter in de spel. Na de 2-2 wist Sofia ook de vijfde set te winnen: 3-2 winst. 

Milja Dorenbos mocht als laatst aantreden en speelde tegen Gosia Owczarek. In de eerste set had de Doetinchemse duidelijk last van de druk van het thuispubliek, maar ze hield het hoofd koel en won uiteindelijk vrij makkelijk met 3-0. 

Een mooie dikverdiende overwinning, waardoor adFox Squash Plus nu tweede in het algemeen klassement staat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier