De bovenbouw turnster van de 4e en 5e divisie: van Links naar Rechts: Opra Ebbers, Noor Hemming, Danique van Haselen en Sara ten Camp.
De bovenbouw turnster van de 4e en 5e divisie: van Links naar Rechts: Opra Ebbers, Noor Hemming, Danique van Haselen en Sara ten Camp. PR

Turnsters van Ypsilon weer in actie

Sport

DOETINCHEM - Op 13 en 14 november mochten de turnsters van Ypsilon Doetinchem na een lange periode weer hun 1e wedstrijd turnen.

In Didam hebben de turnsters van de 4e en 5e divisie allen een foutloze meerkamp gedraaid. Hierdoor behaalde Danique van Haselen een 1e plaats, Noor Hemming een 2e plaats, Sara ten Camp een 3e plaats en Orpa Ebbers een 5e plaats.
Ook mochten Terre Lucassen en Minoek Hogerdijk deelnemen aan een teamwedstrijd. Zij turnden samen met de turnsters Salina Grevers en Sophie Pierik uit Winterswijk een goede wedstrijd. Aan het einde van deze wedstrijd stonden zij als team op het hoogste podium.
In Reuver mochten de bovenbouw turnsters van de 2e en 3e divisie laten zien wat zij konden. Ook dit ging erg goed. Rosaly Kolthof, Laura Polman en Inde van Aken namen de bronzen medaille naar huis. Kiné van Aken eindigde net naast het podium en werd netjes 4e, Luka Nijland eindigde haar eerste wedstrijd op een 14e plaats en 2e divisie turnster DaphneKolthof werd uiteindelijk 12e.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant