BAX 5x5 van 2017
BAX 5x5 van 2017 (Foto: Argo)

BAX 5x5 estafetteloop

  Sport

Doetinchem - Hardlopen is nog leuker als je het samen doet! ARGO Atletiek organiseert dit jaar al weer voor de 28e keer de BAX 5x5 estafetteloop. Op zaterdag 12 mei a.s. ontmoeten teams uit de hele regio elkaar op de atletiekbaan van Argo op sportpark de Bezelhorst.. Inschrijven: www.argoatletiek.nl

Op een fraai en afwisselend 5 kilometer lang parcours in het Broek strijden de teams van 5 personen om de eer en de roem. Voor de meeste deelnemende teams gaat het vooral om het meedoen en het plezier op die middag. Lopers in de teams lopen allemaal dezelfde afstand, op hetzelfde parcours en in dezelfde samenstellingen (mannen-, vrouwen-, jeugd- en mixed-teams). De teams bestaan uit hardlopende vrienden, clubgenoten, collega’s, familie, kennissen of buren. De start van de 5x5 is om 13.30 uur. Er is ook een estafette voor teams van kinderen in de leeftijd t/m 13 jaar. Zij lopen zaterdagmorgen allemaal één kilometer op en rond de prachtig gelegen accommodatie. De start van de kinder-estafette 5x1 is vanaf 11.30 uur.

Het meest bijzondere van een estafetteloop is dat alles draait om het team. Wil je dus eens iets anders dan individueel een cross-, trial- of wegwedstrijd lopen, trommel 5 personen bij elkaar en schrijf je vandaag nog in. Volgens traditie is er de hele dag een lekker stukje gebak te koop, naar eigen keuze uit een uitgebreid ‘gebakbuffet’ . Een perfecte afsluiting van een sportieve middag.

Verzamel je team, schrijf je z.s.m. in en beleef het samen op 12 mei.

Meer informatie en inschrijven:

www.argoatletiek.nl I woc@argoatletiek.nl

Meer berichten