VIOD in het nieuw gestoken. Foto: PR
VIOD in het nieuw gestoken. Foto: PR PR

Bouwbedrijf De Graafschap steekt VIOD in het nieuw

Sport

DOETINCHEM - Onlangs hebben alle spelende leden van vv VIOD een nieuw presentatiepak ontvangen. Na een succesvolle implementatie van het kledingplan, waarin bijna de gehele vereniging is voorzien van nieuwe wedstrijdshirts en broekjes, was het nu de tijd voor nieuwe presentatiepakken.

VIOD, met circa 950 leden, heeft al haar spelende leden, zowel in de jeugd als senioren, voorzien van een nieuw presentatiepak. De voetballers lopen er inmiddels - voor en na de wedstrijd - weer piekfijn bij. De nieuwe presentatiepakken zijn onder meer mogelijk gemaakt door Bouwbedrijf De Graafschap, Van Aken Installaties en Retail Bouw Nederland.
Pascal Winters en Wim Riewald: “VIOD is een ambitieuze club die op allerlei vlakken behoorlijk aan de weg timmert. Zowel op het gebied van sportieve prestaties als sociaal-maatschappelijke betrokkenheid laat VIOD zien dat ze vooruit willen. Wij bouwen graag - samen met VIOD en haar leden - aan een duurzame toekomst.”
Bouwbedrijf de Graafschap is een flexibel en veelzijdig bouwbedrijf in de Achterhoek. Van Aken Installaties is hét installatiebedrijf voor alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk, verwarmingssystemen en warmtepompen en zonnepanelen. Gezamenlijk bieden zij particulieren in de Achterhoek een totaaloplossing aan op het gebied van duurzaam bouwen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant