Stadion De Vijverberg. Foto: PR
Stadion De Vijverberg. Foto: PR

Rondleiding in stadion De Graafschap

Sport

Sfeer proeven met gids en historische verhalen

DOETINCHEM - Voor wie nog geen plannen had in de maand augustus, zou een rondleiding in stadion de Vijverberg een leuke activiteit kunnen zijn. Elke woensdag worden er rondleidingen gegeven, in samenwerking met de VVV Doetinchem bij stadion De Vijverberg van de Doetinchemse voetbalclub De Graafschap.

VVV Doetinchem organiseert in samenwerking met profclub De Graafschap rondleidingen van één uur door stadion De Vijverberg. Tijdens de rondleiding wordt er verteld over de historie van de club, het stadion, het DNA van De Graafschap en ook de verhalen achter de muurschilderingen worden verteld. Even zitten op de Spinnekop tribune, een blik op het heilige gras, de spelerstunnel én een bezoek aan het walhalla van de supporters; de kantine. De bezoeker ademt een uur lang blauw-witte lucht in!

De rondleidingen vinden tot en met 31 augustus elke woensdag plaats van 15.00 tot 16.00 uur. Reserveren vooraf is verplicht en kan alleen bij de VVV Doetinchem telefonisch of aan de balie. Kinderen van 4 tot 18 jaar betalen 2,50 euro en volwassenen betalen 7,50 euro. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Deelname is op eigen risico.

De VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2 is geopend op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur; donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur; tel. 0314 - 335557. 

www.VVVDoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier