Tijdens een vorige editie. Foto: PR
Tijdens een vorige editie. Foto: PR PR

Maak kennis met het sport- en beweegaanbod in de gemeente

Sport

DOETINCHEM - Het succesvolle sportstimuleringsproject Kies je Sport gaat van start in de Nationale Sportweek. Met Kies je Sport brengen we gezamenlijk de basisschooljeugd structureel meer aan het bewegen. 

Het doel van Kies je Sport is om kinderen kennis te laten maken met de grote verscheidenheid aan sportaanbieders die de gemeente Doetinchem rijk is. Zo’n 37 verenigingen verzorgen ruim 100 sportcursussen, waardoor er voor iedereen een passend aanbod is. Dit programma vindt plaats van 19 september tot en met 23 oktober. Inschrijven is al mogelijk en kan tot en met woensdag 14 september.

Kies je Sport Jeugd
Kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen in de gemeente Doetinchem kunnen de komende periode verschillende sporten ‘uitproberen’. Bij een sportcursus mogen kinderen drie tot vier keer een sport ervaren. Alle basisschoolkinderen hebben het inmiddels het bekende ‘Kies je Sport-boekje’ mogen ontvangen. Samen met de verenigingen gaan wij op ontdekking om te zien welke sport bij jou past!

Informatie
Inschrijven voor het ‘Kies je Sport’ programma kan nog tot en met 14 september via www.sportpas.nl/doetinchem. Voor meer informatie kun je contact opnemen met buurtsportcoach Kirsten Boshoven van Sport-ID via kirsten.boshoven@sport-id.nl of via 06-41331267.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier