Stadion De Vijverberg. Foto: PR

Stadion De Vijverberg. Foto: PR

Stadion De Vijverberg gaat door met rondleidingen

Sport

DOETINCHEM - Wegens succes gaat stadion De Vijverberg van de Doetinchemse voetbalclub De Graafschap tot eind oktober door met de rondleidingen op de woensdag.

VVV Doetinchem organiseert de rondleidingen van één uur door het stadion in samenwerking met De Graafschap. Tijdens de rondgang wordt van alles verteld over de historie van de club, het stadion, het DNA van De Graafschap en ook de verhalen achter de muurschilderingen. Even zitten op de Spinnekop tribune, een blik op het heilige gras, de spelerstunnel én een bezoek aan het walhalla van de supporters; de kantine. De bezoeker ademt een uur lang blauw-witte lucht in.
De rondleidingen vinden t/m 28 september elke woensdag plaats, maar ook op de woensdagen 12 en 26 oktober van 15.00-16.00 uur. Reserveren vooraf is verplicht en kan alleen bij de VVV Doetinchem, zowel telefonisch als aan de balie. Kinderen van 4 tot 18 jaar betalen 2,50 euro en volwassenen betalen 7,50 euro. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Er geldt een maximum aantal personen per rondleiding. Deelname is op eigen risico.
De VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2 is op dinsdag en woensdag open van 10.00 tot 13.00 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 0314-335557.


www.vvvdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier