Richèl Hogenkamp. Foto: De Graafschap Media
Richèl Hogenkamp. Foto: De Graafschap Media De Graafschap Media

Oud-tennisser Richèl Hogenkamp nieuwe teammanager De Graafschap

Sport

DOETINCHEM - Richèl Hogenkamp is per direct de nieuwe teammanager van de eerste selectie van De Graafschap. Richèl is daarmee de opvolger van Marc Teloh, die ruim vijftien jaar onderdeel uitmaakte van de Achterhoekse trots en nu kiest voor een nieuw avontuur bij de gemeente Montferland. 

“Ik denk dat we in Richèl een persoon hebben binnengehaald die zowel karakterologisch als functie-inhoudelijk een meerwaarde is voor de club”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “Zij kent uiteraard het klappen van de zweep als sportster op topniveau. Richèl komt uit Doetinchem en heeft een seizoenkaart bij De Graafschap gehad. Ze heeft dus affiniteit met de club en ook met voetbal. We hebben erg veel vertrouwen in Richèl en zijn erg blij dat ze binnen onze club is.” 

Proftennisser
De Doetinchemse was tot voor kort proftennisser, stond in de mondiale top 100 van de wereld en speelde diverse Grand Slam-toernooien. Een blessure deed haar onlangs besluiten te stoppen met toptennis.
Richèl volgt Marc Teloh op die ruim 15 jaar voor de Achterhoekse blauw-witte trots werkte. Bijvelds: “Wij zijn Marc zeer erkentelijk voor alles wat hij voor onze club gedaan heeft, danken hem voor zijn jarenlange inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier