Mike Severs. Foto: PR
Mike Severs. Foto: PR

Mike Severs keert terug op het oude nest bij VIOD

Sport

DOETINCHEM - Mike Severs keert na drie seizoenen bij Sportclub Silvolde terug naar zijn oude liefde VIOD. De inmiddels 23-jarige voetballer speelde zijn gehele jeugd bij VIOD en debuteerde op 15-jarige leeftijd tegen SC Varsseveld als B junior in het eerste elftal.

In de afgelopen drie seizoenen heeft Severs veel ervaring opgedaan in de hoofdklasse, respectievelijk 4e Divisie, bij Sportclub Silvolde. Hij hoopt met zijn kwaliteiten en ervaring het eerste elftal van VIOD te versterken en te helpen richting of in de tweede klasse.

Severs is blij met zijn terugkeer bij VIOD en kijkt er naar uit om weer op het oude nest te spelen. “VIOD is altijd mijn club geweest en ik ben blij dat ik na drie jaar terug kan keren. Ik heb veel geleerd bij Silvolde en hoop dit te kunnen delen met de talentvolle groep van VIOD.”

Ook bij VIOD is men verheugd met de terugkeer van Severs. “Mike is een jongen met een lange historie bij de club. We zijn trots dat hij na zijn avontuur bij Silvolde terugkeert. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een breed inzetbare speler en kan goed uit de voeten op de flanken en/of in de voorhoede. We hopen dat hij met zijn kwaliteiten en ervaring het team verder kan helpen” aldus trainer Rudi Vonk.

Severs zal in het nieuwe seizoen zijn opwachting maken in het eerste elftal van VIOD. Het team staat momenteel bovenaan in de derde klasse en speelt komende zondag, als koploper, tegen de nummer 2, SC Westervoort. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier