Foto: PR

Foto: PR

Bekertoernooi voor dames Orion verlengde voorbereiding

Sport

DOETINCHEM - Na een stevige voorbereiding start volleybalvereniging Rensa Family Orion Dames op zaterdag 16 september de eerste ronde van de nationale bekercompetitie.

De gloednieuwe equipe van Rensa Family Orion Dames 1 mag het dan opnemen tegen Avior uit Deventer (2e divisie) en Tornado uit Geesteren (1e divisie). Het damesteam uit Doetinchem maakt van deze bekerwedstrijden een verlengde voorbereiding. “Onze meiden zijn jong. We zitten in een opbouwjaar met veel jeugdige talenten. Er ontbreekt nog wat ervaring en die gaan we onder meer opdoen tijdens dit bekertoernooi. Dat betekent dat we moeten leren incasseren om te kunnen winnen. De winst zal daarom dit jaar niet altijd geschreven staan in de eindstand van een wedstrijd, maar ook in het spelplezier, de persoonlijke ontwikkeling en de progressie van het team”, aldus trainer Henk Goor.
De bekerwedstrijden worden gespeeld om 13.30 uur en 17.30 uur in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.
De nationale competitie van dit damesteam start op 23 september tegen Veracles in Groningen. Op 30 september spelen ze in de SaZa topsporthal in Doetinchem haar eerste thuiswedstrijd. Publiek is uiteraard welkom.

Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier