Concordia Wehl - VIOD Doetinchem. Foto: Roel Kleinpenning

Concordia Wehl - VIOD Doetinchem. Foto: Roel Kleinpenning

Duel Concordia Wehl tegen Viod Doetinchem 0-2

Sport

WEHL - Het duel op het kunstgras van Sportpark De Grindslag in Wehl tussen Concordia en VIOD eindigde in een 0-2 overwinning voor het team van VIOD-trainer Rudi Vonk. 

Het team uit Doetinchem heeft op een kletsnat veld haar positie op de ranglijst, de tweede plaats net achter koploper SDOUC, bevestigd. De gehele wedstrijd hielden de bezoekers de controle over de wedstrijd en hadden voor rust gastheer Concordia al op een ruime achterstand moeten zetten. Binnen zes minuten scoorde VIOD-clubtopscorer Damian Weber het openingsdoelpunt, die een panklare assist wist binnen te tikken.
Keer op keer lukte het niet om de voorsprong uit te breiden. Mede door het verdedigingsblok van de thuisclub en doelman Sven Kuster. In de tweede helft was het wachten op de tweede treffer van VIOD. Uitgerekend aanvoerder Jorn Eijkelkamp zorgde hiervoor, die de bal vakkundig wist binnen te koppen (0-2).

Voor VIOD-trainer Rudi Vonk het signaal om te gaan wisselen, maar ook zijn collega Michel Buiting gebruikte maximaal zijn wissels om een keerpunt in de wedstrijd te forceren.
Maar de verdediging van VIOD onder aanvoering van Thom Teunissen en Julian Bril gaven geen kans weg en doelman Willem Thijssen behoefde nauwelijks in actie te komen.

Tekst: John van der Kamp 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier