DZC'68 start weer met SportZ

  Sport

Doetinchem - Het multisportaanbodSportZ krijgt een vervolg bij DZC'68. Vanaf dinsdagmiddag 11 september kan de jongste jeugd weer kennismaken met verschillende sporten op Sportpark Zuid. Elke dinsdag vindt SportZ plaats van 16.30 tot 17.30 uur.
Kinderen maken tijdens SportZ 20 weken lang kennis met verschillende sporten. Er worden zowel binnensporten als buitensporten aangeboden. Tijdens de lessen wordt op een speelse manier gesport, onder leiding van een vaste trainer. De doelgroep voor het aanbod zijn kinderen van 5 en 6 jaar.
Een groot deel van de deelnemers van het afgelopen jaar hebben een sport gevonden die bij hem of haar past en dat is ook precies het doel van dit traject. Veel kinderen weten immers op jonge leeftijd nog niet welke sporten er allemaal zijn en wat zij precies leuk vinden. Door kennis te maken met de verschillende sporten ontwikkelen zij verschillende vaardigheden en kunnen kinderen een sportkeuze maken op basis van ervaringen.
De geluiden van de deelnemers zijn dan ook vrijwel allemaal positief. Kinderen en ouders hebben dit aanbod als zeer succesvol ervaren. De kinderen hebben plezier, maken kennis met verschillende sporten en zijn in beweging.
De lessen vinden plaats op de velden van DZC'68 en de SaZa Topsporthal. Heeft u interesse om uw zoon of dochter te laten deelnemen of wilt u meer informatie over dit sportaanbod? Kijk op www.dzc68.nlof stuur een e-mail naar m.riekel@dzc68.nl

Meer berichten