60 jaar korfbal in Doetinchem

  Sport

Doetinchem - De Doetinchemse korfbalclub Olympus ’58 bestaat 60 jaar. Het 60-jarig bestaan van de vereniging wordt gevierd op aanstaande zaterdag 8 september. Vanaf 20.00 uur is er een feestavond voor alle (oud)leden en belangstellenden en voor de jeugd staat een Korfbalstars Clinic op het programma.

Het begon naast de Vijverberg

Korfbalvereniging Olympus ’58 speelde vanaf de oprichting van de club op het veld aan de Rembrandtweg, naast stadion de Vijverberg. De club huurde het terrein van de NS. Later verhuisde de vereniging naar Sportpark Zuid, waar de club nu nog steeds zit. Aan de Stokhorstweg heeft Olympus een prachtige accomodatie waar elk weekend de competitiewedstrijden voor de jeugd en senioren worden gespeeld.

Aantrekkelijke club voor kinderen
De trainingen vinden door de weeks plaats. Op dit moment bestaat de vereniging uit ongeveer 150 leden. Olympus ’58 is een aantrekkelijke vereniging voor kinderen. Er wordt veel georganiseerd voor en door leden, zoals het jaarlijkse kamp tijdens Hemelvaart, kamp, spelletjesavonden en een playbackshow.

Feestprogramma met Korfbalstars clinic

Op het feestprogramma staan zaterdag tussen 10 en 12.15 uur Korfbalstars Clinics voor de A, C, D en E-jeugd. Jeugdspelers kunnen het dan opnemen tegen de korfbalhelden van dit moment. Leden, oud-leden, vrijwilligers en andere betrokkenen zijn van harte welkom op de feestavond, waar DJ Martin de muziek verzorgt. Aanmelden kan via op www.olympus58.nl onder het kopje “nieuws”.

Meer berichten