Blijdschap nadat de 4e goal is gescoord.
Blijdschap nadat de 4e goal is gescoord. (Foto: Saskia Wielers)

VVG'25 periodekampioen in 4C!

  Sport

Gaanderen - Zondag 4 november stond de voetbalwedstrijd AD'69 tegen VVG'25 in de 4e klasse Oost op het programma.

AD'69, de ploeg van oud VVG-trainer Mark Schepers, is na een enigszins weifelend begin bezig met een stijgende lijn. Na een dikke winst vorig weekend (10-0) staat AD'69 op de 6e plek. VVG'25, vanaf dit seizoen de ploeg van trainer Lars Krabbenborg, is bezig aan een mooi reeks. De volle winst uit 6 wedstrijden, plek 1.

De blauw-witten (VVG'25) gingen voortvarend van start en hadden duidelijk het overwicht. De spelers gingen rusten met een 0-1 (Roel Veldkamp) tussenstand.

Ook na de rust stal VVG'25 de show met 0-2 (Roel Veldkamp) en 0-3 (Yannis Megens). Na een aantal discutabele beslissingen van de scheidsrechter waaruit volstrekt onnodige kaarten en twee penalty's in het voordeel van AD'69 het gevolg waren (benut door Dylan Bauhuis) kreeg de wedstrijd toch nog een spannend einde. In de 90e minuut en met 9 spelers in het veld besliste Ramon Pastoor de wedstrijd uiteindelijk in het voordeel van de Gaandernaren, 2-4.

Met dit resultaat wordt de ongeslagen reeks doorgezet en is tevens de eerste periodetitel door VVG'25 binnengehaald. Trainer Lars Krabbenborg en zijn manschappen kunnen trots terugkijken op een prima start van de competitie, 21 punten uit 7 duels. Als het aan de toeschouwers van VVG'25 ligt wordt deze lijn zeer zeker doorgezet en krijgen ze het de komende periode langs de lijn in ieder geval niet door het aantrekkelijke voetbal en de prettige sfeer koud.

Dinsdag 6 november om 20.15 uur staat het bekerduel VVG'25 - Silvolde op het programma.

Meer berichten