v.l.n.r. Jan Lorsé met VIOD-penningmeester Johan Nieuwenhuis en technisch manager René Zents.
v.l.n.r. Jan Lorsé met VIOD-penningmeester Johan Nieuwenhuis en technisch manager René Zents. (Foto: John van der Kamp, vv VIOD)

VIOD verlengt contract van hoofdtrainer Jan Lorsé

  Sport

Doetinchem - Jan Lorsé is ook volgend seizoen hoofdtrainer van vv VIOD. De huidige overeenkomst loopt na dit seizoen af en is met één jaar verlengd. Zowel VIOD als Lorsé zijn zeer verheugd met de verlenging en zien veel perspectief om ook het komende seizoen samen te werken. Jan Lorsé is sinds het seizoen 2016-2017 als hoofdtrainer actief op sportpark Dichteren en was in het verleden ook jeugdtrainer bij VIOD.

In zijn 1e jaar behaalde Lorsé met VIOD het kampioenschap in de 4e klasse D. Afgelopen seizoen wist VIOD via de nacompetitie promotie af te dwingen naar de 2e klasse. Momenteel staat VIOD op plaats 11 van de ranglijst in de 2e klasse i van het zondagvoetbal.

Ook het contract van zijn huidige assistent Kevin Bischoff werd voorafgaande van de Nieuwjaarsreceptie met één jaar verlengd. Bischoff zal zijn rol als assistent trainer blijven vervullen tot de zomer van 2020.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Jos Tiemessen bekend dat Marco de Vries als trainer terugkeert naar VIOD. Marco de Vries zal volgend seizoen het selectieteam JO11-1 onder zijn hoede gaan nemen.

Inmiddels heeft manager jeugdopleiding Mick Hermsen voor vijf selectieteams de trainers voor aankomend seizoen weten vast te leggen. De huidige trainer van JO19-1 Roy Ebbers is voor het team JO17-1 gecontracteerd. Patrick Willemsen blijft trainer voor de JO15-1. Ook Stino Cancian verlengde zijn contract en blijft trainer voor het team JO13-1. Nieuw in het rijtje selectietrainers is Rick Vorwerk. Hij start na de zomer met het team JO9-1.

Voor de teams VIOD 2 en JO19-1 is het bestuur op zoek naar een nieuwe trainer(s).

Meer berichten