Inde van Aken, Leontien Perebolt en Anna Goossen. (foto: Ellen Suers)
Inde van Aken, Leontien Perebolt en Anna Goossen. (foto: Ellen Suers) (Foto: Ellen Suers)

Succes voor Ypsilon

  Sport

Doetinchem - De turnsters van Ypsilon hebben zaterdag 26 januari hun 1e plaatsingswedstrijd in de 6e divisie geturnd en de meisjes uit de 3e divisie. Voor de 6e divisie turnsters was het de 1e officiële wedstrijd van het seizoen. Tijdens deze wedstrijd zijn er maar liefst 7 medailles gewonnen. Bij de instap won Luana Lemoine het zilver, Fleur van Engen werd 2e bij de pupillen 1, junioren Fleur van Engen en Nathalie Hermans wonnen het goud en zilver. Bij de senioren subblement F werd Annefleur Smit 2e en Carmen Peters en Lotte Schuurman werden 1e en 2e bij de senioren subblement G.

In Winterswijk turnden de 3e divisie turnsters hun laatste plaatsingswedstrijd. Na deze wedstrijd werd bekent gemaakt wie zich had geplaatst voor de districtsfinale op 9 februari.

Tijdens de junioren wedstrijd werd het hele podium bezet door Ypsilon turnsters. Inde van Aken won goud, Leontien Perebolt zilver en Anna Goossen brons. Lisa Kleinreesink was de beste bij de senioren. Naast deze turnsters hebben ook Lynn Knuman en Tess Froeling zich geplaatst voor de finale. Nanne Kopmels is 1e reserve voor deze wedstrijd

Meer berichten