Tennisplezier in maand juni bij TC Zuid

  Sport

Doetinchem - Van 17 tot en met 23 juni 2019 wordt op het tenniscomplex van TC Zuid aan de Stokhorstweg 5a, (7006 GA) te Doetinchem het jaarlijkse TC Zuid Scheepvaartwinkel Open 2019 gehouden. "We verwachten mooie partijen in de poule fase van niveau Heren Enkel 4 (HE4)tot en met niveau Gemend Dubbel 8 (GD8)", meldt voorzitter Jos Das.

In het finale weekend (21 tot en met 23 juni) worden de deelnemers getrakteerd op vrijdag met hapjes van Het Pannenkoekschip en op zaterdag van Eterij en Tapperij ‘t Raedthuys. Op de finale zondag staat als van ouds de barbecue van de vereniging klaar om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje.

Voor de kinderen uit groep 3 tot en met 8 is er op zondag 30 juni een vriendjesdag. Op die dag kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes tennissen van 10.00 uur tot 13.00 uur. Opgeven kan door een mail te zenden aan jc@tczuid.nl (onder vermelding van je naam, leeftijd en emailadres van alle je opgegeven deelnemers).

Voor alle bal sportliefhebber waarbij de competitie en de trainingen stil liggen (voetbal, hockey) is er de mogelijkheid bij TC zuid voor een zomerlidmaatschap. Voor verdere informatie hierover zie de website www.tczuid.nl.

Meer berichten