Wehls Cross Event 2018
Wehls Cross Event 2018 (Foto: Hans Gerritsen)

Wehls Cross Event

  Sport

WEHL- In het weekend van 23, 24, 25 augustus vindt alweer de zesde editie van het Wehls Cross Event plaats. Naast spannende motorcrosswedstrijden pakt de organisatie op zaterdag uit met Q Music The Party- 4 uur fout!

Het weekend start op vrijdag met de vijfde editie van de Boer’N Drek Run. Organisator sportcentrum Body Action uit Wehl heeft ook dit jaar weer uitdagende elementen in het parcours toegevoegd. Na afloop kan er warm gedoucht worden zodat deelnemers schoon aan de start staan voor de Boer’N Drek Run-After party met de Disco Kings, de entree is gratis.

Zaterdag begint om 10.00 uur met de (tijd)trainingen en kwalificatiewedstrijden. Op deze dag rijden de allerkleinste rijders van de 50cc, en de heren en dames van de Quads, hun volledige wedstrijdprogramma. Als afsluiter van de dag zal rond 17.00 uur de eerste manche van de Wehlse Klasse verreden worden. Vanaf 20.00 uur start Q Music the Party met 4 uur Fout. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar via de website.

Op zondag worden er 16 wedstrijden verreden, het programma start daarom al om 9.00 uur. Deze dag staat in het teken van motorcross, kindervermaak en vooral gezelligheid. Naast een fietscrossbaan, quadbaan, zandbank, knutselhoek en schminkteam is er ook een klimtoren voor de jeugd. De muziek wordt deze dag verzorgd door DJ Henri van Vossen. De entree voor deze dag is vijf euro en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.

www.wehlscrossevent.nl

Meer berichten