Foto: Picasa

Presentatie boek 65 Jaar De Graafschap

  Sport

Doetinchem - Het boek '65 Jaar De Graafschap' wordt op woensdagavond 13 november ten doop gehouden. Op deze avond is iedereen welkom. Aanmelden is niet nodig. Inloop is vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Na de overhandiging van het eerste exemplaar is er gelegenheid het boek aan te schaffen voor 29,50 euro. Deze kan ook online besteld worden via www.uitgeverijhermans.nl en ligt vanaf 14 november in alle regionale boekhandels.

De avond in de supporterskantine van De Vijverberg zal een hoog reünie-gehalte kennen. Domien Esselink presenteert een Sportcafé met diverse (oud-)spelers en/of trainers waarin ongetwijfeld vele anekdotes en sterke verhalen uit de Graafschap-historie naar boven zullen komen. Simon Kistemaker en Bennie Jolink hebben al toegezegd aanwezig te zijn. De zanger van Normaal is ook aanwezig om door hem getekende portretten van Simon Kistemaker te signeren en zal het eerste exemplaar van het boek uitreiken.

Het boek '65 Jaar De Graafschap' schetst een openhartig beeld van de historie van de profclub. Een geschiedenis die nooit saai was, vele hoogte- en dieptepunten kende en meer verhalen dan bekers in de prijzenkast opleverde.
Met alle competitiejaargangen als leidraad schetsen de samenstellers in 360 pagina's de voetbalhistorie van de Superboeren. Een rijk gedocumenteerde terugblik; niet alleen in tekst, maar ook in beeld dankzij de honderden, vaak tot dusver niet gepubliceerde, foto's.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden