Boven V.l.n.r. Daphne Kolthof, Rosaly Kolthof, Kine van Aken en Laura Polman.
Onder V.l.n.r. Tuana Zeki en Ashley ter Horst. (foto: Ellen Suers)
Boven V.l.n.r. Daphne Kolthof, Rosaly Kolthof, Kine van Aken en Laura Polman. Onder V.l.n.r. Tuana Zeki en Ashley ter Horst. (foto: Ellen Suers)

Doetinchemse turnsters plaatsen zich voor landelijke wedstrijden

  Sport

Doetinchem - Afgelopen zaterdag turnden de meiden van de 2e divisie hun 2e plaatsingswedstrijd. Na deze wedstrijd werd bekend gemaakt welke turnsters zich hadden geplaatst voor de landelijke wedstrijden.
Er kwamen 6 turnsters van Ypsilon Doetinchem in actie. Senior turnsters Daphne Kolthof en Rosalie Kolthof turnden een stabiele wedstrijd. Zij eindigden samen op het podium. Ze wonnen goud en brons. Ook Kiné van Aken en Laura Polman hebben een goede wedstrijd geturnd. Zij eindigende in hun wedstrijd op plaats 7 en 9.
Jeugd turnsters Ashley ter Horst en Tuana Zeki hadden wat meer last van de zenuwen en maakten hier en daar nog wat foutjes. Zij eindigden na de meerkamp op plaats 4 en 10.
Dit betekend dat alle turnsters doorstromen naar de landelijke wedstrijden.

Aankomende vrijdag organiseert Ypsilon het Nijntje Beweegplein. Alle kinderen (die zelfstandig kunnen lopen) t/m 4 jaar zijn harte welkom om samen met hun vader/moeder mee te doen aan dit beweegplein. Er zullen verschillende activiteiten opgebouwd zijn waar op geoefend wordt. Iedereen (ook niet leden) is van harte welkom. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Foto is gemaakt door Ellen Suers.
Boven V.l.n.r. Daphne Kolthof, Rosaly Kolthof, Kine van Aken en Laura Polman
Onder V.l.n.r. Tuana Zeki en Ashley ter Horst

Meer berichten