Sabine ten Holder van Seesing Personeel.
Sabine ten Holder van Seesing Personeel. (Foto: )

MVVA EN Seesing Personeel samen op zoek naar Achterhoeks talent

  Sport

Doetinchem - In januari start Meiden- en Vrouwen Voetbal Achterhoek (MVVA) met een talentenacademie voor talentvolle, voetballende meiden.

Seesing Personeel, hét bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau, gaat dit project financieel ondersteunen. "Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Seesing Personeel is een bekende naam in de Achterhoek en is altijd op zoek naar talent. Daarin matchen wij goed met elkaar. Daarnaast kent iedereen hun slogan: door Achterhoekers, voor Achterhoekers. We zijn er trots op dat we samen met hen gaan werken aan een stukje Achterhoekse Trots binnen het voetbal", geeft Hilde Gerritsen van MVVA aan.

Ook Seesing Personeel is erg content dat het de zogeheten 'Aanvoerder' mag zijn van MVVA. "Toen Hilde en Anouk afgelopen voorjaar met dit plan bij ons kwamen, waren wij direct enthousiast. Dat twee dames met passie voor het meiden- en vrouwenvoetbal zoveel energie steken in talentontwikkeling, moet wat ons betreft beloond en gestimuleerd worden", aldus Sabine ten Holder, directeur Seesing Personeel.

De talentenacademie start in januari 2020 met haar eerste trainingen. Ten Holder: " Het bedrijven van topsport zorgt voor drive en discipline en dat zijn eigenschappen die ook in je loopbaan zeer waardevol zijn."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden