Jindo groeit

  Sport

Doetinchem - Judoclub Jindo bestaat 2 jaar. In deze 2 jaar is Jindo hard gegroeid. Met maar liefst ruim 150 inschrijvingen geeft Jindo nu niet alleen op de vrijdag en zaterdag les, maar ook op de dinsdag.

Judo bij Jindo is voor iedereen. Van tuimeljudo tot jeugd, van jongvolwassentot oud volwassenen onder leiding van Thijs Holtermann. Een trainer die in het bezit is van 4de dan judo en 2de dan jiujitsuen die met passie en plezier voor de groep staat. Samen met een topteam van judo assistenten wordt ervoor gezorgd dat iedereen zich veilig voelt op de mat en zich kan ontwikkelen als persoon en als judoka. 
Vanaf september kunnen de judoka's ook gaan deelnemen aan wedstrijdjudo. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Toernooien worden uitgezocht, trainingsschema's zijn in de maak. Binnenkort is Jindo dus door heel Nederland op de wedstrijdmat te vinden.
Door al dit harde werken heeft Jindo nu ook het officiële Judo Bond Nederland keurmerk in ontvangst mogen nemen. Het keurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid van de judoclub.

www.jindodoetinchem.nl 

Meer berichten