Succes voor karateka's in 'Battle of Europe'

  Sport

Doetinchem - Op zaterdag 15 februari werd in Enschede "the Battle of Europe" gehouden. Doetinchemse karateka's vielen daarbij flink in de prijzen. Het team van Sportschool Xtra-S  en De Guzman Martial Art uit Doetinchem, bestaande uit Arjen Wijnhoud, Gijs Frijling en Myriam Bergervoet, won zilver met hun teamloopvorm bij de volwassenen. De kinderen die bij De Guzman Martial Art trainen gingen met drie gouden, vijf zilveren en twee bronzen medailles naar huis. 

Tang So Doo is een Koreaanse vorm van karate en zelfverdediging, en een eeuwenoude krijgskunst. De lessen zijn geschikt voor jong en oud, iedereen kan meedoen. Door de trainingen verbeter je niet alleen je conditie maar wordt je ook mentaal sterker en weerbaarder. Bovendien leer je om jezelf te verdedigen. 

Bij sportschool Xtra-S aan de Doetinchemseweg 67 in Doetinchem is er elke dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur Tang Soo Do les voor volwassenen. Voor de kinderen is er op de dinsdag les van 18.00 tot 19.30 uur bij gymzaal de Wolborgenmate. De lessen worden gegeven door Sa Bom Nim Oliver de Guzman en Kyo Sa Nim Johan van Ingen van De Guzman Martial Art.  Raadpleeg de website van Xtra-S of van DGMA voor meer informatie of kom op dinsdagavond langs voor een gratis proefles op één van de locaties.

Meer berichten