Foto:

VV Doetinchem blaast jeugdafdeling nieuw leven in

  Sport

Doetinchem - De voetbalvereniging Doetinchem, met een 113-jarig bestaan de oudste van Doetinchem, wil met name de jeugdafdeling nieuw leven inblazen en van een nieuw en verfrissend ‘elan’ voorzien.

Voorts wil ze graag een bijdrage leveren en/of ondersteuning bieden aan tal van activiteiten op het gebied van sport, cultuur, welzijn, gezondheid en leefstijl in de gemeente Doetinchem algemeen en in de drie omringende-wijken (Schöneveld-Overstegen- Noord) in het bijzonder.

vv Doetinchem, zoekt op korte termijn  mini's (4 tot en met 6 jaar). De trainingen van deze groep starten al op zaterdagochtend 1 augustus en dit zal op een speelse manier gebeuren. "Een vernieuwde en verfrissende aanpak om kinderen plezier in (voetbal) - sport te geven. Ook denken we hierbij als vereniging aan gezonde leefstijl en gezonde voeding voor de kinderen", stelt een woordvoerder.

Er is inmiddels al gestart met een wervingscampagne door de jeugdafdeling. Binnen twee weken is het aantal mini's al van vijf leden, gegroeid naar 15 enthousiastelingen.

Daarnaast is de club ook bezig om alle wijkbewoners bij hun sportief-sociaal maatschappelijke doelstellingen te betrekken. Zo worden er op vrijdag 4 september gezellige, sportieve en informatieve wijkactiviteiten georganiseerd met afsluitend een barbecue in samenwerking met diverse maatschappelijke organisaties. "Wij willen de wijkbewoner onze vereniging  laten zien, voelen en  ervaren als een plek en huiskamer waar het fijn vertoeven is en waar je met plezier kunt sporten, bewegen en resocialiseren."

"Tal van nieuwe sponsoren hebben zich, op verschillende wijze, verbonden aan de vereniging en mede dankzij hen hebben we ook weer mogelijkheden om te groeien", aldus één van de sponsorcommissieleden.  "Ze denken allemaal in het samen willen doen en aanpakken. Samen in beweging komen wat erg belangrijk is in deze ‘bizarre‘ tijd. Zo staan er bijvoorbeeld zes sponsoren op het nieuwe tenue van het eerste elftal en vijf op die van het tweede. En ook de JO-19 is in het nieuw gestoken.  Daarnaast is er een sponsor die ons G-team helemaal in het nieuw heeft gestoken. Inclusief presentatiekleding en tassen."

Informatie: info@vvdoetinchem.nl. Aanmeldingen kunnen via de website of via de mail: pmelissen@vvdoetinchem.nl.

www.vvdoetinchem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden