Enthousiaste Sinterklaas in Land van Jan Klaassen. Foto: PR
Enthousiaste Sinterklaas in Land van Jan Klaassen. Foto: PR PR

Sinterklaas naar Land van Jan Klaassen

XToerisme

BRAAMT - Op 13 november komt Sinterklaas aan in Het Land van Jan Klaassen in Braamt. 

Jan Klaassen is druk bezig met de voorbereidingen, zodat er een super kinderfeest van wordt gemaakt. Vanaf 10.00 uur is het pretpark in Braamt open en wordt alles in gereedheid gebracht voor de optocht.
Sinterklaas heeft vrienden in alle delen van de wereld, dat is te zien tijdens de intocht. Het wordt een bont gezelschap met bruine, gele, zwarte, groene, roze, blauwe en rode pakjespieten. Alle kleuren van de regenboog zijn aanwezig.
De optocht begint om 11.00 uur en vindt plaats op de parkeerplaats van Het Land van Jan Klaassen. De intocht wordt muzikaal omlijst met de party-truck, waarbij Miss Beauty Nederland en de discopiet Sinterklaas verwelkomen.
Natuurlijk is de binnen- en buitenspeeltuin open en beleeft Sinterklaas samen met de kinderen in het poppentheater de spannende en vrolijke avonturen van Jan Klaassen & Katrijn.
“Het wordt een kinderfeest waar je, ongeacht welke religie of denkwijze aan deelneemt. Het verwennen van kinderen, waarbij rekening wordt gehouden met het bewust worden van de maatschappij. Een multiraciale samenleving waarbij we verschillende leefpatronen accepteren en rekening houden met gezondheid en milieu”, aldus een woordvoerder.


www.janklaassen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant