Fietskwartet.
Fietskwartet. PR

Nieuw: Doetinchems Fietskwartet

Vervoer

DOETINCHEM - De VVV Doetinchem heeft, in samenwerking met Achterhoek Toerisme, de afgelopen maanden het “Doetinchems Fietskwartet” ontwikkeld. 

Het zijn vier fietsroutes die in de gemeente Doetinchem starten en tussen de 36 en 47 kilometer lang zijn. 

Fietsroutes
Het Rondje Varsseveld en Terborg starten bij TOP ’t Onland. Rondje Zelhem en Rondje Oude IJssel & Bronkhorst starten bij hotel De Kruisberg. Tijdens de route wordt men geattendeerd op bijzonderheden die het bezoeken waard zijn.

De gemeente Doetinchem heeft niet alleen een bruisende binnenstad met levendige kernen eromheen, maar ook mooie natuurgebieden die al jaren grote trekkers zijn voor fietsers én wandelaars.

Wandelkwartet
In 2021 heeft dee VVV reeds het Het Doetinchems Wandelkwartet uitgegeven en met de volgende routes: Stadswandeling (5 kilometer), Door ’t Wehlse Bos (10,7 kilometer), ’t Onland – De Wrange (11 kilometer) en de Kemnade (12 kilometer).
Elke wandeling wordt gecombineerd met een actie van een horecagelegenheid op de route; men ontvangt hiervoor een gratis voucher.

Verkoopadressen
Het fiets- en wandelkwartet is verkrijgbaar bij VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2 en voor actuele openingstijden check de website. De prijs van de fiets- of wandelroute bedraagt 2,50 euro. Het hele fiets- of wandelkwartet is te verkrijgen voor 9,50 euro en kan eventueel feestelijk worden ingepakt.


www.VVVDoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier