Logo doetinchemsvizier.nl


Winnaars succesvolle Melkbusactie Wildkamp

  Zakelijk

wehl - Voor de tweede keer in successie organiseerde de Wildkamp Wehl de Melkbusactie. Filiaalmanager Jan Dijkhof bedacht de ludieke sponsoractie om betrokken te blijven bij Concordia Wehl. Jan Dijkhof ligt toe: “Onze klanten gooien een kopie van het aankoopbewijs in de speciaal ontworpen rood-witte melkbus die bij ons in de winkel staat. Aan het einde van het seizoen tellen we het totaalbedrag van de kassabonnen bij elkaar op en Concordia krijgt 4% van het totale aankoopbedrag aan sponsoring uitgekeerd”.

Prijsuitreiking

Als klap op de vuurpijl verlootte de Wildkamp ook nog eens drie prijzen aan de deelnemers van de Melkbussenactie. Jan Dijkhof reikte vrijdag 8 september jl. de beschikbaar gestelde prijzen uit aan de gelukkige winnaars:

De heer Jansen uit Wehl won een Accuboormachine t.w.v. € 125,-
De heer Lendering uit Wehl won de rugdrukspuit t.w.v. 75,-
De heer Aaldering uit Loerbeek kreeg een Hozelock slangwagen t.w.v. 50,-

Ook in seizoen 2017-2018 krijgt deze actie een vervolg met nieuwe fantastische prijzen en schenkt de Wildkamp weer 4% van het totaalbedrag van de kassabonnen aan Concordia Wehl.”

Foto bijschrift: Jan Dijkhof met de prijswinnaars. V.l.n.r de heer Aaldering, de heer Lendering, de heer Jansen en de heer Dijkhof.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox