Logo doetinchemsvizier.nl


Cursus: Spirituele (zelf) healing, op weg naar een nieuw mens-zijn

  Zakelijk

Doetinchem - De cursus 'Spirituele (zelf) healing, op weg naar een nieuw mens-zijn' is gericht op spiritueel (zelf)healen vanuit een holistische visie. Op weg naar een nieuw mens zijn. Het is een praktische cursus die als doel heeft een innerlijke ontwikkeling op gang te brengen.

Velen van ons zijn beland in de sluiers van onwetendheid en illusie. Sluiers die ontstaan zijn vanuit levenservaringen en onbewuste gehechtheid aan emotionele en mentale patronen. Deze geven juist verbinding met dualiteit wat strijd en macht- onmacht gevoelens veroorzaken.

Hierdoor ben je slechts in staat om te leven vanuit persoonlijke liefde, gericht op vervulling van eigen behoeftes, verlangens, begeertes.

De levensweg die je dan beloopt is die van het (onbewust) “lijden”. Je beseft dan niet dat je veel meer bent dan persoonlijkheid alleen. Of te wel dat je beschikt over een zelfhealend vermogen dat werkzaam wil worden, dat gericht is op onvoorwaardelijke liefde, leven vanuit je hart.

Deze cursus is een eerste stap naar (zelf)healing en een start voor leven vanuit nieuwe waarden en normen passende in deze vernieuwende tijd.

In iedere cursusmiddag zal een specifiek thema centraal staan waardoor je stap voor stap kunt bewust worden en transformeren, op je eigen tempo en vanuit je eigen bewustzijnsniveau.

Er komen vele interessante thema’s aan bod en je maakt kennis met belangrijke esoterische wijsheden.

Om deel te nemen aan de cursus heb je geen voorkennis nodig!

Startdata: start op vr.26, zat. 27 & op zond. 28 jan. 2018 (3 groepen)

Meer info: Jules Ruthers 06-12818825 en www.synthesetijdperk.nl

Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten

Shopbox