Michel en Ed. (foto: Carlo Stevering)
Michel en Ed. (foto: Carlo Stevering) (Foto: carlo stevering)

Lifestyle staat centraal tijdens Achterhoek Klasse Event

  Zakelijk

Mooie producten, noviteiten, entertainment en culinaire verrassingen: dit is allemaal te vinden tijdens de eerste editie van het Achterhoeks Klasse Event op 18 februari 2018 van 12.00 tot 20.00 uur. Dit winter lifestyle-event vindt plaats bij Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

doetinchem - De bijzondere ambiance van de Business Club Lounge van de Graafschap is volgens organisatoren Michel Wormskamp (Wormskamp Licht en Interieur) en Ed Smit (Buro Achterhoek) een ideale plek waar gelijkgestemden met een brede interesse in luxe, klasse, kwaliteit en lifestyle samenkomen. "Deze dag biedt bezoekers een scala aan producten en diensten uit verschillende branches", vertelt Smit. "Hierbij kun je denken aan de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle, juwelen, auto's en interieur."

Hans Martijn Westendorp, algemeen directeur van De Graafschap, opent om 12.00 uur de beursvloer van het Achterhoeks Klasse Event. Er is een gevarieerd gezelschap van exposanten en er zijn modeshows, drinks & bites. Dex Partyrent verzorgt alles m.b.t de stands en buitentent, Villa Ruimzicht in samenwerking met Strandlodge Winterswijk de culinaire omlijsting in de vorm van een Kooktheater met sterrenkok Mike Vrijdag. Gelijktijdig wordt op het terras gebarbecued op Green Eggs. De modeshows worden verzorgd door 'Mooi Ben Jij' voor de dames en door 'Only for Men' voor de heren. Op het Greenm2 plein zal een meeting-point met terras zijn waar d.m.v. sfeerhaarden van de Heide Smid uit Halle de sfeer wordt versterkt. Voor de verdere aankleding is een samenwerking aangegaan met bloemkunstenaar Bart Bresser uit Gendringen.

Toegang tot het 'Achterhoeks Klasse Event' is alleen mogelijk op vertoon van de uitnodiging. Deze is gratis te verkrijgen bij de exposanten.

www.achterhoeksklasse-event.nl

Meer berichten