Zizzi.
Zizzi. (Foto: PR)

Zizzi opent in Doetinchem

  Zakelijk

Doetinchem - Het Deense damesmode merk Zizzi heeft een enorme ontwikkeling doorlopen in de afgelopen jaren. Met de opening van Zizzi Doetinchem aan de Hamburgerstraat 34, heeft het merk momenteel negen vestigingen verspreid over het hele land. De steeds wisselende collectie bestaat uit een groot jeansaanbod met perfect passende broeken, leuke tops, goede breisels en prachtige jassen voor vrijwel iedere leeftijd en stijl. Kwaliteit, mode en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn erg belangrijk voor Zizzi, net als een spontane en vriendelijke benadering van klanten.


"Zizzi heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het ontwikkelen van het merk: de collecties hebben een nog gavere en meer trendy vibe gekregen, terwijl de prijs veel aantrekkelijker gemaakt is. We willen dat de winkels dit ook weerspiegelen en hebben daarom een winkelconcept ontwikkeld om klanten te inspireren en dat is nu ook te zien in de Zizzi shop in Doetinchem,'' zegt Wendy Visser, Retail Manager voor Ball Group/Zizzi.
Het gehele openingsweekend zal in het teken staan van vele leuke festiviteiten met onder andere Golden Tickets met 50 procent korting voor eerste 10 klanten op donderdag 12 en vrijdag 13 april, kans op 1 minuut gratis shoppen op zaterdag 14 april, en de waanzinnige openingsactie tijdens het gehele openingsfestival van 3 halen en 2 betalen op de hele collectie.

www.zizzi.nl

Meer berichten