Logo doetinchemsvizier.nl


De søstre, oftewel de gezusters.
De søstre, oftewel de gezusters. (Foto: PR)

Zussen openen Søstre

  Zakelijk

doetinchem - '' Mooie spulletjes, die bij een nieuwe eigenaar een tweede leven krijgen. In een wereld waarin we móeten recyclen, zijn dit twee vliegen in een klap.'' Dies van Mil-Vogel en zus Suus Vogel zijn tot eind april te vinden in hun pop-up store Søstre (zussen in het Deens) aan de Hamburgerstraat 67 in Doetinchem. Hier verkopen ze hun mooiste items uit de verzameling vintagespullen.
"Van huis uit zijn Suus en ik opgegroeid met verzamelingen. Servies, Chinees aardewerk, glas noem het maar op. Suus en ik zijn er altijd lol in blijven houden om mooie spulletjes te verzamelen en als je dan ook nog je eigen handeltje kunt beginnen, dan is de droom werkelijkheid!''
Hun ouders hadden tot kort geleden hun eigen antiekwinkeltje in de schuur. Ook een beetje uit nood geboren, want het huis werd zo vol. Zelf zijn de zussen net terug van een trip naar Denemarken waar ze dagenlang langs kringloopzaken gingen.
Dies en Suus lenen het winkelpand tot eind april, zodat ze kunnen proberen hoe het zou zijn om een eigen zaak te hebben met vintagespullen.
Søstre is geopend op dinsdag, donderdag tot en met zaterdag en op de koopzondag aan de Hamburgerstraat 67.

Meer berichten

Shopbox