Start People Doetinchem.
Start People Doetinchem. (Foto: PR)

Start People verhuist

  Zakelijk

Doetinchem - Vanaf 16 mei aanstaande is Start People verhuisd van de Terborgseweg naar een nieuwe locatie in hartje centrum; de Plantsoenstraat 4-02 te Doetinchem.

"Wij zijn erg blij met onze nieuwe werkplek", zegt Hilde Vaatstra vestigingsmanager van Start People Doetinchem MKB. "Dit is een uitstekende locatie in hartje Doetinchem waar klanten en kandidaten ons ongetwijfeld goed kunnen vinden. 

Start People maakt deel uit van USG People. Vanuit ons landelijke netwerk van 130 vestigingen bieden we als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Onze ruim 1.200 medewerkers zetten zich in voor meer dan 10.000 opdrachtgevers. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via Start People aan het werk. USG People is onderdeel van Recruit, een van de grootste hr-dienstverleners in de wereld. 
Start People Doetinchem biedt banen op alle niveaus. Zowel op lager geschoold -, mbo -, hbo - als wo - niveau. Op welk punt in je leven je ook staat, en naar welke werkvorm je ook op zoek bent. Wij kijken daarbij verder dan jouw cv lang is en helpen je waar nodig om je te kwalificeren voor de functie van je keuze. Deze persoonlijke benadering is de sleutel tot ons succes. Dat is óns talent!
 

Meer berichten