Ibe Bongers & Carin Terhorst
Ibe Bongers & Carin Terhorst (Foto: Stan Bouman)

Hoge tevredenheid over loopbaanbegeleiding door Symbus Personeelsdienst

  Zakelijk

Doetinchem - Jaarlijks waardeert het keurmerk Blik op Werk de dienstverleningen van Symbus, dé allround personeelsdienst in onze regio. Ook dit jaar zijn de uitslagen over de afgelopen kwartalen positief. Maar dat is niet het enige waar Symbus naar streeft.

“Kwaliteit staat bij onze werkwijze van Symbus voorop. Dit is de belangrijkste reden dat Symbus aangesloten is bij het keurmerk Blik op Werk.” Aldus Ibe Bongers. Blik op Werk staat borg voor de basiskwaliteit en de betrouwbaarheid van bijna 500 dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk. Blik op Werk zegt daarover het volgende: “Wij verlenen ons kwaliteitskeurmerk aan organisaties die met hun dienstverlening bewijzen kwaliteit te leveren en duurzame arbeidsparticipatie en inburgering te bevorderen. Keurmerkhouders bieden onafhankelijk gecontroleerde kwaliteit.”

Om het Keurmerk Blik op Werk te behalen moest Symbus voldoen aan de norm voor resultaten en ten tweede voldoen aan de norm voor tevredenheid van (niet) werkenden en van opdrachtgevers. Symbus scoort hoog op de trajecten die met succes voltooid zijn. Zo vindt meer dan 75% van de mensen, die Symbus voor hun loopbaan begeleidt, binnen 3 tot 6 maanden een passende nieuwe werkkring. Mede hierdoor krijgt Symbus door het keurmerk drie van de vier sterren toegekend. Ook is de tevredenheid onder de opdrachtgevers is gemeten. Hierop scoort Symbus een tevredenheidscijfer van een 8,3.

Sinds vier jaar is Symbus Personeelsdienst aangesloten bij Blik op Werk en voor het vierde jaar op rij scoort het bovengemiddeld. Ibe Bongers: “Om deze resultaten te behalen, zijn wij bewust bezig met het nastreven van onze missie en visie. Deze worden ondersteunt door onze 5 Gouden Regels: betrouwbaar, onderscheidend, daadkrachtig, passievol en authentiek. Zo zijn wij authentiek in ons optreden en hebben wij andersom ook respect voor de authenticiteit van de klant. Wij zijn onszelf, doen ons niet anders voor dan wie we zijn, waardoor klanten zich snel op hun gemak voelen en ook zichzelf kunnen zijn. Hierdoor ontstaat écht contact en verbinding.”

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Symbus? Kijk dan op de website www.symbus.eu voor meer informatie.

Meer berichten