Week van de Loopbaan bij Symbus.
Week van de Loopbaan bij Symbus. (Foto: Stan Bouman)

Week van de Loopbaan bij Symbus

  Zakelijk

Doetinchem - Loopbaanprofessionals van Noloc in Nederland openen in de week van 17 tot en met 22 september hun deuren voor alle belangstellendenmet loopbaanvragen.

"Na een aantal succesvolle jaren met de Dag van de Loopbaan hebben we als Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, reeds drie edities van de Week van de Loopbaan georganiseerd. Ook dit jaar brengen we onze leden daarmee in contact met belangstellenden in de eigen regio," aldus Angelic Bloemberg van Noloc.


Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden (werkgevers, werknemers en werkzoekenden) die willen praten over hun loopbaan welkom. Ze kunnen kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur bij hen in de buurt. Op die manier kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennismaken met professionals uit de regio. Symbus Personeelsdienst uit Doetinchem is één van de deelnemers in de regio Achterhoek. Werknemers en werkzoekenden kunnen bij Symbus o.a.terecht voortalentontwikkeling en(loopbaan)coaching.


Loopbaancoach Karin Bolder: "We zien veel beweging op de arbeidsmarkt. Zeker nu de zomervakantie is geweest en veel mensen weer hebben nagedacht over hun toekomst. De een heeft een duidelijk ambitie en de ander is nog op zoek naar een richting. Wij helpen jou graag bij dit soort vraagstukken. Bijvoorbeeld door over jouw kans op de arbeidsmarkt te praten. Maar ook door eens stil te staan bij jouw drijfveren en kwaliteiten. We nemen jouw loopbaan onder de loep. Hierbij kunnen we gebruiken maken van ons nieuwe Testcentrum, waardoor we objectieve bruikbare resultaten kunnen aanleveren. Gewoon even sparren is ook mogelijk. Kortom, onze loopbaanadviseurs staan klaar om belangstellenden te ontmoeten en hen verder te kunnen helpen met hun loopbaanvragen."


Noloc is de grootste beroepsvereniging van Nederland. Voor mens, werk en organisatie, met de focus op loopbaanadvies en jobcoaching. Noloc-erkende professionals voeren een kwaliteitslabel en dragen daarmee bij aan het niveau van dienstverlening voor heel de branche.

Meer berichten